Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/dyrrash/public_html/templates/tr_neutrino/core/tr_core.php on line 22

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/dyrrash/public_html/templates/tr_neutrino/core/tr_core.php on line 24

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/dyrrash/public_html/templates/tr_neutrino/core/tr_core.php on line 25

Strict Standards: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/dyrrash/public_html/templates/tr_neutrino/core/tr_core.php on line 69

Strict Standards: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /home/dyrrash/public_html/includes/application.php on line 539

Strict Standards: Only variables should be assigned by reference in /home/dyrrash/public_html/templates/tr_neutrino/core/tr_core.php on line 69
Customs Clearance Assistance

Customs Clearance Assistance

 Dyrrahsped si qellim te tij ka nje sherbim  te kualifikuar dhe te plote ndaj klienteve duke plotesuar te gjitha nevojat e tyre deri ne dorezimin e mallit ne destinacion.Procedura Doganore dhe asictenca qe ne i japim klienteve tane me siguri eshte nje nga pikat e forta ne favorin tone. Aktualisht kemidy zyra doganore ne Durres dhe Fier